Bliv frivillig i Harte Gymnastik – kom og oplev børnenes glæde og entusiasme.

Vi har brug for flere voksne hjælpere på vores springhold!

Vi vil gerne give vore gymnaster de bedste rammer og sørge for variation og flow i træningen, så gymnasterne ikke står for meget i kø. For at det kan lykkedes har vi brug for flere voksne hjælpetrænere.

Så har du lyst til at tilbringe et par timer pr. uge sammen med en masse skønne børn, se og opleve deres glæde når noget som de har øvet og kæmpet med virkelig lykkedes for dem, så bliv frivillig i Harte Gymnastik (*)

Dig:

  • Hvis du har en gymnastik/spring baggrund og du brænder for at give glæden ved sporten videre, så kan du hos os få indflydelse på sporten og på klubben.
  • Hvis dit barn går til spring hos os, så udnyt tiden til at bliver hjælper på dit barns hold og følg deres udvikling helt tæt på. Det er ikke et krav at du har en spring baggrund.

Vi klæder dig på i forhold til de øvelser og spring du skal hjælpe med, dvs. du kommer på modtager-kursus og i dialog med dig finder vi ud af hvilke baner du ønsker at bemande. Som udgangspunkt vil du stå sammen med en anden instruktør, ikke alene.

Jo flere hjælpende hænder, jo mere tid har dit og alle de andre børn til alt det sjove :-)

Er du interesseret? så kontakt en fra Gymnastikudvalget.

Pernille. Tlf 5234 2923. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Maj-Britt. Tlf 9189 0383. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Karina. Tlf 2334 5220. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

We want you

(*) Som frivillig får du instruktørgodtgørelse eller en takke-gave når sæsonen slutter (afhængig af din rolle på holdet). Derudover får du træningstøj samt muligheden for at dygtiggøre dig i form af kurser.

tryk her og find HG&IF på Facebook

hgifface